Alişan Kardeşi : Bu binlerce kişi arasında ünlüsünden ünsüzüne, doktorundan siyasetçisine kadar bir çok insan oldu.. Alişan acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü şarkıcı, kardeşinin cenazesiyle ilgili bilgi verdiği sosyal medya paylaşımında, 'canımın yarısını uğurladık' dedi. Büyük usta timur selçuk son yolculuğuna uğurlandı! Fakat selçuk tektaş pek şanslı değildi. Son durumu belli oldu!!!.maalesef.#alişan #selçuktektaş #busevarol

Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş hayatını kaybetti kategori: Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olan alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumunun kritik olduğunu açıklamıştı. Müjde ar'ın kardeşi mehtap ar 64 yaşında hayatını kaybetti. Alişan'ın kardeş acısı alişan'ın hastanede corona virüs tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş, hayatını kaybetti. Alişan ve demet akalın'ın sunduğu program ekranlara veda edince alişan ve tektaş ailesi soluğu tatilde almıştı.

Selcuk Tektas Kimdir Kac Yasinda Alisan In Kardesi Kim Neden Oldu Son Dakika Magazin Haberleri
Selcuk Tektas Kimdir Kac Yasinda Alisan In Kardesi Kim Neden Oldu Son Dakika Magazin Haberleri from i2.cnnturk.com
Tektaş'ın cenazesi bugün teşvikiye camii'nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verilecek. Alişan kardeşi selçuk tektaş durumu kötüye gidiyor! Tv100'den birsen altuntaş'ın haberine göre alişan'ın 41 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş, yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede dün gece vefat etmişti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş corona virüsden hayatını kaybetti!şarkıcı alişan'ın üç haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi selçuk tektaş hayatını kay. Alişan hastalığı ayakta atlatırken, durumu ağırlaşan tektaş'ın kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma. Yaşar i̇pek, alişan ve kardeşini hastanede ziyaret etti. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda fantezi müziğinin ünlü isimlerinden yaşar i̇pek, meslektaşı alişan'ı ve. Alişan acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Corona virüsüne yakalanan ve tedavi gördüğü özel bir hastanede yoğun bakımda entübe edilen tektaş kurtarılamadı.

Yaşar i̇pek, alişan ve kardeşini hastanede ziyaret etti. Son dua… türkiye'nin en beğenilen sanatçılarından alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş için endişeli bekleyiş sürüyor. Şarkıcı alişan'ın 3 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi selçuk tektaş yaşamını yitirdi. 41 yaşındaki tektaş, bir aydır çare gördüğü hastanede entübe edilmiş ve yakınları da iyi haberlerini bekliyordu. Büyük acıyla sarsılan alişan ve ailesi cenazede ayakta durmakta güçlük çekti. Koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş soluğu hastanede aldı. Evli ve iki kız babası olan tektaş, 2009 yılında merve tektaş ile evlenmişti. Alişan virüsü atlattı ve iyileşti. Fakat selçuk tektaş pek şanslı değildi. Tüm dünyayı saran ve yaklaşık 2 yıldır yüz binlerce cana mal olan koronavirüs ülkemizde de binlerce kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olan alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumunun kritik olduğunu açıklamıştı. 2009 yılında merve tektaş ile. Şarkıcı alişan'ın koronavirüs tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş, 42 yaşında hayatını kaybetti.

2009 yılında merve tektaş ile. Tatil dönüşü tektaş ailesi beklenmedik bir durum ile karşılaştı. Doktorların, aileye bazı olumlu reaksiyonlar var dediği aktarıldı.ünlü şarkıcı alişan'ın. Bu binlerce kişi arasında ünlüsünden ünsüzüne, doktorundan siyasetçisine kadar bir çok insan oldu. Alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş için endişeli bekleyiş sürüyor.

Alisan In Kardesi Selcuk Tektas Son Yolculuguna Ugurlandi
Alisan In Kardesi Selcuk Tektas Son Yolculuguna Ugurlandi from img.cdn.haber365.com.tr
Alişan ve demet akalın'ın sunduğu program ekranlara veda edince alişan ve tektaş ailesi soluğu tatilde almıştı. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980'de dünyaya gelmişti. Güzel bir haber almak için çırpınan tektaş ailesi tüm türkiye'nin duasını bekliyor. Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tektaş'ın vefatından bir süre önce durumunda iyileşme olması ailesini ve doktorlarını umutlandırırken, tektaş'ın kısa süre sonra yeniden kötüleştiği belirtildi. Güzel bir haber almak için çırpınan tektaş ailesi tüm türkiye'nin duasını bekliyor. Evli ve iki kız babası olan tektaş, 2009 yılında merve tektaş ile evlendi ve müzikçi alişan'ın menajerliğini yapıyor. Tatil dönüşü tektaş ailesi beklenmedik bir durum ile karşılaştı.

Alişan, kardeşi selçuk tektaş için dua istedi şarkıcı alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi selçu.

Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980 doğumlu. Şarkıcı alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş'ın teşvikiye camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı 38 y Alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş için endişeli bekleyiş sürüyor. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş corona virüsden hayatını kaybetti!şarkıcı alişan'ın üç haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi selçuk tektaş hayatını kay. Alişan ve demet akalın'ın sunduğu program ekranlara veda edince alişan ve tektaş ailesi soluğu tatilde almıştı. Alişan kardeşi selçuk tektaş durumu kötüye gidiyor! Büyük usta timur selçuk son yolculuğuna uğurlandı! Alişan'ın kardeş acısı alişan'ın hastanede corona virüs tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş, hayatını kaybetti. Doktorların, aileye bazı olumlu reaksiyonlar var dediği aktarıldı.ünlü şarkıcı alişan'ın. Evli ve iki kız babası olan tektaş, 2009 yılında merve tektaş ile evlendi ve müzikçi alişan'ın menajerliğini yapıyor. Bu binlerce kişi arasında ünlüsünden ünsüzüne, doktorundan siyasetçisine kadar bir çok insan oldu. Dün gece ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Güzel bir haber almak için çırpınan tektaş ailesi tüm türkiye'nin duasını bekliyor.

Fakat selçuk tektaş pek şanslı değildi. Bu binlerce kişi arasında ünlüsünden ünsüzüne, doktorundan siyasetçisine kadar bir çok insan oldu. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş hayatını kaybetti kategori: Alişan'ın kardeş acısı alişan'ın hastanede corona virüs tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş, hayatını kaybetti. Alişan ve demet akalın'ın sunduğu program ekranlara veda edince alişan ve tektaş ailesi soluğu tatilde almıştı.

Cyy9 Sb12 Bmum
Cyy9 Sb12 Bmum from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Acılı ailesi ve sevenleri hastane önüne gelerek göz. Yaşını kutlayan selçuk teştaş evlidir ve iki kız babasıdır. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'tan haber var! Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olan alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumunun kritik olduğunu açıklamıştı. Evli ve iki kız babası olan tektaş, 2009 yılında merve tektaş ile evlenmişti. Koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş soluğu hastanede aldı. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980 doğumlu. Doktorların, aileye bazı olumlu reaksiyonlar var dediği aktarıldı.ünlü şarkıcı alişan'ın.

Tüm dünyayı saran ve yaklaşık 2 yıldır yüz binlerce cana mal olan koronavirüs ülkemizde de binlerce kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldu.

Alişan'ın entübe edilen kardeşi selçuk tektaş ile ilgili son gelişmeleri ünlü sanatçı aktardı ünlü şarkıcı yaşar i̇pek, önceki gün meslektaşı alişan'ı ve koronavirüse. Alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş için endişeli bekleyiş sürüyor. Alişan, kardeşi selçuk tektaş için dua istedi şarkıcı alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi selçu. Şarkıcı alişan'ın koronavirüs tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş, 42 yaşında hayatını kaybetti. Alişan hastalığı ayakta atlatırken, durumu ağırlaşan tektaş'ın kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma. Maslak'ta özel bir hastanede tedavi altına alınan selçuk tektaş'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Corona virüsüne yakalanan ve tedavi gördüğü özel bir hastanede yoğun bakımda entübe edilen tektaş kurtarılamadı. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'tan haber var! Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980 doğumlu. Tatil dönüşü tektaş ailesi beklenmedik bir durum ile karşılaştı. Evli ve iki kız babası olan tektaş, 2009 yılında merve tektaş ile evlendi ve müzikçi alişan'ın menajerliğini yapıyor. Güzel bir haber almak için çırpınan tektaş ailesi tüm türkiye'nin duasını bekliyor. Alişan bu hastalığı atlattı ama kardeşi atlatamadı.